8 Ağustos 2007 Çarşamba

Alternatif mecra

Levent Metrocity'deki yürüyen merdiven bantları.













Cep telefonuyla çekildiği için görüntü çok kaliteli değil. Rengi oldukça dikkat çekici, benden önce arkadaşımın dikkatini çekti. Otobüslerdeki tutacaklar gibi kesinlikle kayıtsız kalınamayacak ve dikkat çekici bir mecra, ileride kullanılıp kullanılmayacağını göreceğiz...

4 yorum:

Adsız dedi ki...

benimde çok dikkatimi çekti gerçekten ak merkezde görmüştüm bende. Bu gibi şeyleri kendimiz mi üretiyoruz yoksa yurt dışından çalığ ülkemizde mi uyguluyoruz meraktayım açıkçası..

Eren Kumcuoğlu dedi ki...

Göze;
Sticker ve floorsticker tarzı şeyler zaten yoğun olarak geçilen caddelerde pek sağlam bir mecra değil. Dağılır, rengi solar, hatta vandalistler koparabilir bile. Geçen sene Turkcell süper lig için yapılan raket çalışmalarının başına ne geldiğini hep birlikte gördük. Bunu uygulayanlar çok iyi biliyorlardı ki, raketlerden sökülen toplar yerine hemen metal plaka taktılar. Floorsticker eskidikçe her yerdekini yeniden yapmak zorunda kalacaklardır, ki bu uğraşa değer mi bilemiyorum.

merguney;
Doğrusu hiç o açıdan düşünmemiştim. Belki kendi uygulamamız, belki alıntı fikir. Umalım ki bizim icadımız olsun =)

Zafer Yılmaz dedi ki...

tıpkı tuvaletlerdeki reklamlar gibi.
Bu metrocity deki çekimden sonra, aynı uygulamayı akmerkezde de gördüm.Yine HSBC nin reklamı vardı.Kanyon a henüz bulaşmamış, yakında heryerde görürsek şaşırmam.

esrArengiz dedi ki...

bu reklam mecralarının hepsi avrupa ve amerika da kullanılan mecralar. açıkca söyleyeyim beni çok etkilemedi. ama metrocity'e cok yakışmış ve önemli olan da vatandaşın beğenisi, ki onlarda beğeniyor.
asıl önemli olan da kulaklarımızı onlardan ayırmamak. onların nabzını yoklamak. bunu yaptığımız anda türkiye şartlarında başarılı oluyorsunuz