31 Ocak 2008 Perşembe

Yarın hayatınızda...

CNBC-e olmasa...
Kanal bütün faaliyetlerine kalıcı olarak son verse, ekonomi servisini, orijinal dilinde yayınladığı dizilerini ve Avrupa sineması filmlerini izleyemeyecek olsanız...
Muadili olmayan bu kanalı özler misiniz? Yoksa umrunuzda olmaz mı?

8 yorum:

Onur Yuksel dedi ki...

Düşünemiyorum!

h k dedi ki...

Bugün hayatımda cnbc-e yok:)
Şimdi oturduğumuz eve taşınalı 7-8 ay oldu. Eskiden her akşam değilse de nerdeyse tek baktığım kanaldı cnbc-e ama burda kablo tv tesisatı olmadığı ve apartmanın merkezi uydu sisteminde sorun olduğu için uğraşmadık ve dandik bir antenle idare ediyoruz:)
Peki hayatımda cmbc-e ne oldu, o olmayınca daha az tv seyretmeye-nerdeyse hiç seyretmemeye- daha çok bilgisayar başında vakit geçirmeye başladım. Daha çok DVD seyretmeye başladım,
kablo/dijitürkün olduğu eve gittiğimde ilk açtığım kanal yine de cnbc-e.
yani yazıdan uzun olan yorumumda demem odur ki cnbce olsa iyi olurdu diyorum ama ondan aldığım tatmini bir şekilde tam olarak aynı olmasa da devam ettirmeye çalışıyorum.
Budur:)

Eren Kumcuoğlu dedi ki...

Süper sürat, daha yeni yazdım yazıyı =)
Hüseyin; Zaten tam da bunun için aklıma geldi. İnsanlar artık dizilerini torrent ya da emule gibi paylaşım programlarından çekiyorlar, haberleri internetten takip ediyorlar. Televizyon internet'i yoğun şekilde kullanan insanlar için kullanım dışı, obsolete kalmaya başladı. Yine de Onur senin gibi düşünmüyor =)

bilog dedi ki...

ben de eski bir cnbc-e seyircisi ve yeni bir torrent kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim, cnbc-e dizilerden haberdar olmam için işe yarıyor:) yeni dizi isimleri duyuyorum ordan. merak ediyor, çok az bakıyorum. beğenirsem ordan izlemiyorum, indiriyorum:) sadece cnbc-e degil, evimde digiturk olmasa da e2'yi de bu amaçla kullanıyorum. ordan ismini duyuyorum, sonra indiriyorum. öyle yani.

insanın sevdigi bir dizi için kanalın belirledigi bir günde ve saatte tv başında olması çok zor artık. ben yapamıyorum bunu.

Esra :) - kadincablog.blogspot.com dedi ki...

sıkıcı olurdu heralde...

admin dedi ki...

Kablo tv, digiturk gibi yeni teknolojileri takip etmeyen, tencere kapağından bozma bir antenle televizyonu kapalı tutan uyuz birisi olduğumdan kelli, şu anda hayatımda cnbc-e'nin yokluğu beni hiç etkilemiyor. Ancak 2002-2003 yıllarında haftasonu programlarımı cnbc-e'nin dizi programlarına göre yaptığımı hatırlıyorum.

peki ne değişti? artık herşey internetten indirilip, serviste gidip gelirken laptoplarda izlenebiliyor.

Adsız dedi ki...

eskiden çok önemliydi cnbc-e.
artık torrent siteleri sayesinde istediğimiz dizileri indirip izleyebiliyor, hatta cnbc-e'den en az 4 bölüm de önde gidiyoruz :))
dizi seçimine sözüm yok cncb-e'nin ama sanırım internetin olanaklarını kullanmak daha kolay geliyor dizi saatini takip etmeye çalışmaktansa :)))

Eren Kumcuoğlu dedi ki...

Genel görünüşe bakılırsa CNBC-e gözden düşüyor... Rekabet boyutunda bakıldığında çok ciddi bir case var aslında burada, bu hafta içi bir şeyler yazmaya çalışırım =)
Yorum yazan arkadaşlara çok teşekkürler!