29 Şubat 2008 Cuma

Yarın hayatınızda...

Converse olmasa...


Şirket dünyada bütün faaliyetlerini bir anda durdurma kararı alsa... Rahatsız tabanına rağmen rengarenk Chuck Taylor serisini bir daha bulamayacak olsanız, eBay'de 20 dolara satılan ayakkabılar bir anda kolleksiyon ürünü niteliği kazansa ve fiyatları 300-400 dolara fırlasa... Son ürünler de tükense ve Converse tarzı yokolsa...

Muadili olmayan bu markayı özler misiniz? Yoksa umrunuzda olmaz mı?

10 yorum:

h k dedi ki...

converse giymem o yüzden özlemem:)
bu haber ilk çıktığında 300-400e değilse de yukarılara fırlar fiyatlar ama bence en fazla bir-iki yıl içinde bi converse vardı demekle birlikte çok da umrunda olmaz insanların sanki...

Zafer Yılmaz dedi ki...

Sadece converse değil Adidas ve Nike da kapansa açıkçası pek önemsemem. Sadece "Vay be ne ayakkabıları vardı" derim lafı geçerse.

Genel olarak, biz 80 gençliğinin pek umrunda olacağını sanmıyorum. Ancak kardeşim gibi 90larda büyüyen ve converse hastası gençlik kesimi özleyecektir.

Ayrıca neden ayakkabı markası seçtin merak ettim.

Eren Kumcuoğlu dedi ki...

Zafer;
Converse yalnızca ayakkabı markası değil, ancak yıldızları ayakkabılar elbette.
Seçmemin nedeni serbest çağrışım. Önerileriniz olacaksa daha sonra onları da sorgularız =)

Adsız dedi ki...

Attention!

admin dedi ki...

Valla umrumda bile olmaz. Zira converse'den öyle tiksindim ki artık, benim için hiçbir cazibesi kalmadı.

Şurada da belirmtiştim, http://irazca.blogspot.com/2007/12/arpk-bacakl-converse-genlii.html

Burcu Tüzün dedi ki...

Ben üzülürüm. Adidas Superstarlarını, Puma Catwalklarını öldürürse ve von Dutch kendini öldürürse
çok üzülürüm sanırım.

Converse bir dönemin çok tutulan markası. Bu işte Nike' ın parmağının olduğu sonradan açıklandı zaten. Bugüne dek Nike spor ayakkabılarının tasarımından sorumlu yönetici Converse' e transfer edildi. Sanırım kendisinin ilk kararı da eski tarzı öldürmek oldu.

Adsız dedi ki...

Açıkçası Converse , Adidas , Nike , Puma gibi isimlerden herhangi biri kapansa üzülmem. Converse'in memlekette çok fazla tutulmasının sebebi belli TREND. Canım ülkemde ortaokuldan beri trendlerin kurbanı olmuş bir sürü insan gördük. Barbour Montları , Buffalo botları eskisi kadar sık görebiliyormuyuz. Olaya bu orantıda bakarsak 10 sene önce pumalar çok popülerdi şimdi converseler 10 sene sonra ise bambaşka bir marka.Kimsenin vah ulan converse kapandı ben şimdi ne giyecem diye düşüneceğini sanmıyorum.

not: Bu arada aldığımız haberlere göre yeni Trend onitsuka tigermış.

Eren Kumcuoğlu dedi ki...

Burak; Evet, trend bu aralar o yönde. Geçen sene kuzenim almıştı, bir çok insanın ayağında görüyorum ama hala peak yapmadı gibi. Herkesin ayağında görmeye başladıktan bir süre sonra düşüşe geçecektir.

Adsız dedi ki...

Abi ülkedeki sorun o :)
Lovebrand olayı sadece takım gibi geliyor bana bizde , Ayakkabı konusunda lovebrand sadece sporcularda var gibi geliyor bana kalan kısmın çoğu "aha bu moda bunu alayım" modunda. O yüzden kapanmasının kimselere büyük üzüntüler vereceğini sanmıyorum :)

Adsız dedi ki...

bence cok saglıksız kalıbı...