11 Ağustos 2007 Cumartesi

Dışarıda neler oluyor...

Bağdat Caddesi'ndeki yeni Turkcell konsept mağazası;


Daha fazla açık alan, sergilenen ürünlere dokunma ve test etme şansı. Gezmede olduğumuzdan bizzat içeri girip kontrol edemedim. Tek merak ettiğim Göze'nin yazdığı Samsung mağazalarındaki gibi telefonların içerisinde simcard olup olmadığı. Onun dışında mağaza dışarıdan çok güzel görünüyor.

Bu da şu meşhur Turkcell çekilişleri için hazırlanan uygulama. Yaklaşık 2 haftadır İstanbul'da çeşitli noktalarda ikamet etmekteler, görüntüleme fırsatını dün buldum.


Bu da Nike'nin "Çak istediğin yere" uygulaması. Yine dün gece çektiğim için pek belli olmadı. Dikkatli bakarsanız, durağın arkasındaki camın üstünde sanki çamurlu bir topla "çakılmış" şut izleri var. Oldukça orijinal.


Daha fazlası için bu hafta gezip kendi fotoğraf makinemle görüntülemeyi düşünüyorum.

2 yorum:

h k dedi ki...

"Çak istediğin yere" sözünü anlayabilmiş değilim, sanki bu söz ingilizce bir kampanyadan türkçeye çevrilmiş ama türkçeye tam uymamış bir söz gibi geldi bana, bir eğretilik var işte böyle bir adam sendecilik:)

Yağmur dedi ki...

Nike ın çalışması çok yaratıcı olmuş gerçekten,ama utanarak söylemeden geçemeyeceğim ilk başta amma da pis cammış diye düşünmüştüm:D