30 Mayıs 2008 Cuma

Yarın hayatınızda...

Starbucks olmasa...

Shaya, şirketin Türkiye'deki tüm perakende faaliyetlerine son verdiğini açıklasa ve tüm dükkanları tek seferde kapatsa... Oturup dinlenmek, kahve molası vermek, Latte'yi, Frappucino'yu ve Mocha'yı başka markalardan tatmak, hatta bu "deneyimi" başka cafelerde yaşamak zorunda kalsanız...

Neredeyse her köşe başında bulunan bu markayı özler misiniz? Yoksa umrunuzda olmaz mı?

8 yorum:

admin dedi ki...

Ben bu markayı seviyorum ve tercih ediyorum çokça, ancak yarın kapansa, hayatımda hiçbir şey değişmez, Starbucks yokluğunu kollayıp sektöre dalan bir başka markaya nakil geçiş yaparım.

Ama Kahve Dunyasi kapansa uzulurum. Sürekli birşeyler ikram eden değişik bir politikaları var çünkü..

bilog dedi ki...

ben çok üzülürüm.

stabucks'a gidip dogru düzgün oturmuşlugum yoktur ama tuvaletlerini bolca kullanıyorum:) bu tip tükanların en temiz tuvaletlisi starbucks. heryerde de var. kalsın kardeşim. isteyen istedigi kadar otursun, istediği parayı ödesin, ama kapanmasın. benim gibiler de tuvaletlerini kullanmaya devam etsinler.

Eren Kumcuoğlu dedi ki...

Iraz; Aynı soruyu KD için aynı soracaktım, ancak Starbucks'ın rahat ortamı gereği daha "unique" bir yerde oturduğunu düşünüyorum.
Bilal'in yalnızca tuvalet ihtiyacını gidermek için elini kolunu sallaya sallaya Starbucks'a girmesi sanki bu düşüncemi doğrular gibi geldi bana =)

Esra :) - kadincablog.blogspot.com dedi ki...

ıraz gibi düşünüyorum. Gidiyorum bir şeyler içmek holuma gidiyor ama yokken de gayet mutlu yaşıyordum :)

Adsız dedi ki...

Starbucks olmasa hayatımda az şey değişir. Öğle kahvesi için bir yer bulurum.

Bu arada, Starbuks için CRMGuru'nun yaptığı bir araştırmaya katılanlara executive brief gönderilmişti. Eren bunu sana göndereceğim.

Eren Kumcuoğlu dedi ki...

Uğur Bey; Elbette, gmail adresime yollarsanız memnun olurum.

Aylin dedi ki...

Kahve mug larini seviyorum. Multinet kartimi kullanarak sirin desenli mug'lari satin alamamak uzebilir beni. Bir de yol tarif ederken ya da onunde bulusmak icin kolaylikla secilebilecek bir yer olmasi guzel.Ama ozlem duyacagimi sanmiyorum:)

Adsız dedi ki...

hadi ama ne eksilebilir insanın hayatında. hayatta kalmamıza yarayan birşey mi kahve? arabalar, internet, cep telefonu ok, ama kahve?

hiç sanmam.