31 Mart 2008 Pazartesi

Yarın hayatınızda...

Turkcell olmasa...

Şirket yarından itibaren şalterleri indirse ve bütün faaliyetlerini durdurma kararı alsa... Milyonlarca bireysel ve kurumsal abone, numaralarını kaybetmeden, kendi tercih edecekleri başka operatörlere geçiş yapmak zorunda kalsa...

Pahalı tarifelerine rağmen bu markayı özler misiniz? Yoksa umrunuzda olmaz mı?

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Özlemem. Hiç bir GSM operatörü vazgeçilmez değil benim için :)

Zafer Yılmaz dedi ki...

Vodafone'dan sonra özlemem gibi. Turkcell kadar kaliteli ve ayrıca hesaplı hizmet vermeleri 2-3 seneyi bulmaz kanaatindeyim.

Burcu Tüzün dedi ki...

Kesinlikle özlemem. Sıkkın müşteri, bıkkın müşteri deneyimlerimi sayesinde kazandığım bir marka için hayatta üzülmem.Tam tersine bütün yakınlarım bundan sonra muhtemelen benim le aynı diğer gsm de olacağı için sevinirim. :))

Bu ne kin yahu deme:) Canımdan bezdiren 2 markadan biridir.

Unknown dedi ki...

çevremde genelde turkcellden şikayet edilmezdi, yapılan 3 yorumunda negatif olması beni şaşırttı doğrusu
ben zaten turkcell kullanmıyorum bi öğrenci olarak o ayrı:)

Eren Kumcuoğlu dedi ki...

Devasa büyüklükte medya harcamaları, aşırı cilalı sosyal sorumluluk kampanyaları, yeni mecraları deneyerek büyük riskler alma, deneme yanılma harcamaları, üstelik reklamlarda çocukları kullanarak sempatik görünmek bile böyle düşündürüyor demek ! Biraz daha bekleyelim bakalım, farklı bir şey çıkacak mı...

Zafer Yılmaz dedi ki...

Söylediklerimin aksin Turkcell'den çok memnunum. Ama bu memnuniyet vazgeçmeyeceğim anlamına gelmiyor. En azından marka imajı olarak çok başarılı buluyorum. Bir türk firmasının uzun süre rakipsiz oluşu kendisini bu noktaya getirdi bana göre. Yönetimini ayrıca kutluyorum ancak Eren Bey'in dediği gibi sempatik yaklaşımdan uzaklaşmaları lazım. Bana bir noktadan sonra itici geliyor bu sempatiklik.

Adsız dedi ki...

Bence özlenir ya özelenmez mi hiç.10 yıldır kullanıyorum pahalı ama yolda bırakmadı beni hiç teşekkürler TURKCELL.

Ahmet DURMUSOGLU dedi ki...

Numara taşınabilirliği çıksın özlerim bırakakm dıyenleri o zaman görürüz :)