4 Eylül 2007 Salı

Öyle hızlı ki, uçuyoruz!

Ha oldu, ha olacak derken nihayet söylentiler doğru çıktı ve İran ile eşdeğer hızda olan internet bağlantımız, asgari 1mbit hıza yükseltildi. ATCW imzalı reklam filmi, Türk Telekom'un hizmetinin kalitesini bilen benim de içinde bulunduğum bir çok abonenin asabını bozuyor. Halen fahiş fiyat, halen sürekli kopan, dünya standartlarının çok altında, yavaş bağlantı hızları... Tepkiler için buraya...



Müşterilere, yani Türk insanına yaptıkları muameleye, sansür uygulamalarına, kurumsal düzeyde beceriksizliğine ve hantallığına rağmen dünyada eşine rastlanmayacak denli kârlı bir kurum olma özelliği taşıyan Türk Telekom, reklamlarıyla da toplumdaki antipati seviyesini istikrarlı bir şekilde arttırmaya devam ediyor. Zaten ödediğimiz fahiş fiyatlarla çoktan yapılması gereken bu uygulamanın, "hizmet kalitesinin artışı" etiketiyle reklamının yayınlanması sinirleri germeye devam ediyor.
Prodüksiyon hakkında ise yorumu size bırakıyorum.

Dipnot: "Tüketici istemezse ADSL'in yanına telefon bağlatmaz" diye bir konu başlığı var, buradaki arkadaşlar sanırım yavaş yavaş sonuç almak üzereler ve Türk Telekom, özellikle harıl harıl devam ettirdikleri ev telefonu reklam kampanyaları yüzünden bu konudan oldukça rahatsız. İlgileneniniz ya da yararlanmak isteyeniniz olabilir.

4 yorum:

esrArengiz dedi ki...

abidik gubidik bir reklam senaryosu + karizmadan yiyen bir ünlü + ünlü olmadan kıymet ifade etmeyen bir ünsüz = birşey anlayamadığıma kafayı takmamam gerektiğini anladığım reklam şeyciği..

esrArengiz dedi ki...

bir de farklılaşalım diyerek ekran yerine t-shirtün önünden alt yazı geçmişler ki 4x4 kat ayıp be Mazhar abi.. TÜrk insanı zekidir ve yemez kolay kolay bu trikleri

Zafer Yılmaz dedi ki...

Arkadaşlar hızlandığımız bir gerçek ancak garip sansür uygulamalarıyla TT özelleşmesine rağmen gerçekten garipsiyorum.Sanırım 1 sitenin mahkemelik olması, tüm blog sayfalarına etki etti, siteyi banlamak yerine genel olarak wordpress'i blok ettiler.

Aman kıçınızı kaşıyın da, blogspot umuza birşeyler olmasın :)

Unknown dedi ki...

yanlız bu telefon hatsız internet olayı patlak verirse görün curcunayı
bakalım telekom bu karar karşısında nasıl bir tutum göstericek
kararın uygulandığı günü 4 gözle bekliyorum